Predstavitev vašega produkta

Izkoristite moč videa za trženje vaše ponudbe.

Zakaj video o produktu?

Video ima lahko odločilno vlogo pri izbiri vašega produkta ali storitve. Raziskave kažejo, da se je kar 81% ljudi odločilo za nakup produkta ali storitve po tem, ko so si ogledali predstavitveni video. Ljudje radi izdelek preizkusimo, preden se odločimo za nakup. Ker to pogosto ni mogoče, se toliko bolj zanašamo na nazorne video vsebine.

Povečajte stopnjo konverzije

V primerjavi z drugimi spletnimi vsebinami lahko video vsebina privabi tudi do 3-krat več obiskovalcev na vaše digitalne medije.

Izboljšajte svojo SEO oceno

Obiskovalci vaše spletne strani bodo ob gledanju predstavitvenega videa preživeli več časa na spletni strani. Več časa, kot se nekdo zadrži na vaši spletni strani, bolj jo Google rangira kot stran z zanimivo spletno vsebino.

Izobrazite stranke

Z video vsebinami najbolj učinkovito pokažete, kako deluje vaš produkt ali storitev in na kakšen način rešujete točno določen izive uporabnikov.

Zgradite zaupanje

Raziskave kažejo, da kar 58% strank meni, da bolj zaupajo blagovnim znamkam, ki investirajo v kakovostne predstavitvene video vsebine svojih produktov ali storitev.

Kakšna je naša metoda dela? Začnemo z delavnico, kjer skupaj z vami izluščimo bistvene prednosti in lastnosti produkta. Sledi strateški načrt komunikacije ter snemanje samega videa. V podporo smo vam tako za manjše produkte kot tudi za velike industrijske stroje.

 Na lokaciji posnamemo video materail katerega zmontiramo v predstavitveni video. Po dogovoru lahko predstavitveni video razdelimo v krajše smiselne odseke. Tako namesto enega videa dobite več video vsebin. Ker imamo dolgoletne izkušnje na področju fotografije, lahko po dogovoru ustvarimo tudi fotografije produkta.

 Z vašim dovoljenjem dokumentiramo naš kreativni proces dela. Zajamemo ga v video obliki, kasneje pa zajeti video material zmontiramo v tako imenovan »behind the scenes« video. Na vašo željo pa ga lahko delimo tudi z vami. Tako na vaših družbenih omrežjih poročate o zakulisnem dogajanju pri nastajanju nove predstavitve vaših produktov ali storitev.

 Naše znanje, izkušnje in strast se odražajo v vsakem posnetku, ki dokumentira vaš izdelek ali storitev in ga predstavlja v najboljši luči. Naši naročniki te posnetke uporabljajo še dolgo po tem, ko je naše delo zaključeno.

Zaupajo nam

Storitve

Spoznajmo se

Da bi lažje razumeli vizijo vaše blagovne znamke in vaše poslovne cilje, vas želimo spoznati. Na spodnjem gumbu se skrivajo kontaktne informacije ter načini kako nas lahko kontaktirate. Stopite z nami v kontakt in naredite korak v smeri vašim ciljem.

Podatki

MUVI MEDIA d.o.o.
Sedejeva ulica 6, Nova Gorica,
5000 Nova Gorica

Kako do nas?

Copyright 2020 Muvi media | Izdelava spletne strani: Agencija Kodnes