Time lapse video

Mesece ali leta sprememb strnemo v nekaj minutni video.

Zakaj video s tehniko časovnega zamika?

Neizogiben napredek digitalnega oglaševanje, priljubljenost video vsebin in zahtevnost sodobnega kupca so tudi v gradbeni industriji vplivali na razvoj metod in orodij za komuniciranje. Svetovna gradbena in inženiring podjetja so kot glavno orodje za digitalno oglaševanje začela uporabljati video tehniko časovnega zamika, znanega kot “time-lapse”.

 S to video tehniko zajamemo dolgoročen proces gradnje vseh vrst objektov in ga pretvorimo v kratek video, ki prikazuje nastajanje projekta od začetka do konca.

Spodbudite zanimanje ljudi za vaš projekt

Video vsebine so primerne za uporabo v vseh digitalnih medijih. Predstavite svetu svoj najnovejši projekt.

Pokažite ljudem, da gradite zanje

Ljudje pogosto iščejo probleme tam, kjer jih ni. Uporabite video ter foto material, ki ga ustvarimo za vas, za ustvarjanje pozitivnega javnega mnenja. Sporočajte svetu, da gradite za boljšo prihodnost.

Pokažite svoje dosežke

“Time-lapse” video vam omogoča, da skozi različne faze gradnje prikažete zapletenost, kompleksnost in kakovost vaših gradbenih projektov.

Izberite najsodobnejši način trženja

Z izbiro “time-lapse” video tehnike svojim poslovnim partnerjem, investitorjem in kupcem sporočate, da ste napredno podjetje in zato najboljša izbira zanje.

Uporaba “time-lapse” video tehnike je odlična rešitev za prikaz gradnje ali rekonstrukcije stanovanjskih in poslovnih objektov, izboljšanja zemljišč in razvoja ostalih nepremičnin. Pred začetkom gradnje na gradbišče montiramo kamero, ki je popolnoma avtonomna. Kamera ne snema video posnetkov, temveč zajema po eno fotografijo v določenih časovnih intervalih.

 Po dogovoru in če imamo izpolnjene določene pogoje, lahko spremljate potek dela na mesečni ali celo tedenski ravni v obliki »time-lapse« video posnetkov.

 V skladu z dogovorom lahko gradbišče tudi obiskujemo in ustvarjamo kratke video posnetke ter fotografije, ki jih lahko uporabljate za komuniciranje med samim izvajanjem projekta.

 Naše znanje, izkušnje in strast se odražajo v vsakem posnetku, ki ga ustvarimo na vašem gradbišču. “Time-lapse” video boste kot svojo privlačno referenco uporabljali še dolgo po tem, ko bo naše delo zaključeno.

Zaupajo nam

Storitve

Spoznajmo se

Da bi lažje razumeli vizijo vaše blagovne znamke in vaše poslovne cilje, vas želimo spoznati. Na spodnjem gumbu se skrivajo kontaktne informacije ter načini kako nas lahko kontaktirate. Stopite z nami v kontakt in naredite korak v smeri vašim ciljem.

Podatki

MUVI MEDIA d.o.o.
Sedejeva ulica 6, Nova Gorica,
5000 Nova Gorica

Kako do nas?

Copyright 2020 Muvi media | Izdelava spletne strani: Agencija Kodnes