PORTFOLIO

O podjetju

Živimo v času, ko je 81% vsega svetovnega prometa na internetu je v video obliki.

Živijo, ime mi je Uroš Rojc, sem ustanovitelj podjetja Muvi Media. B2B proizvodnjim podjetjem pomagam enostavno priti do več video vsebin.

Vedenje kupcev se je v zadnjih dveh desetletjih drastično spremenilo. Raziskave kažejo, da se več kot 80% nakupnega procesa odvije na spletu kjer se kupci izobražujejo sami, preden sploh pomislijo o tem, da bodo stopili v kontakt s prodajalcem. Komu bomo poslali povpraševanje je pogosto odvisno od tega, koliko in kakšne informacije dobimo na spletu, zato zmagujejo tisti, ki izobražujejo svojim potencialne stranke.

V svoji karieri sem sodeloval z marsikaterim B2B podjetjem in ne glede na velikost ali industrijo sta se vedno pojavila dva izziva: “Kaj sploh potrebujemo?” in “Kako se sploh lotimo tega?” Zato sem ustvaril delavnico Muvi Media strategija vsebin, s pomočjo katere skupaj definiramo, katere tematike ter tipi video vsebin so za vaše podjetje najbolj primerni.

Ko imamo definirane tipe video vsebin ter teme, lahko začnemo z snemanjem in montažo samih video vsebin.

Strategija vsebin in kvalitetne video vsebine pa nista edini prednosti, ki jo dobite pri sodelovanju z Muvi Media. Naše stranke cenijo:

  1. Vedno pridemo na snemalno lokacijo vsaj dve osebi, kar pomeni, da delo poteka bolj gladko.
  2. Če situacija zahteva lahko naenkrat uporabljamo dve kameri, kar pomeni 2x več posnetkov.
  3. Vse posnetke hranimo in smo veliki zagovorniki ponovne uporabe posnetkov, kar vam na dolgi rok znižuje stroške produkcije.
  4. Na vsako video vsebino prejmete možnost 2 seriji popravkov. Tako zagotavljamo garancijo zadovoljstva.

Ljudje si pač veliko raje ogledamo video, kot preberemo članek, zato verjamem, da je edina smiselna pot danes kvalitetna video vsebina z visoko dodano vrednostjo za gledalca.

Manj procesa. Več vsebine. Muvi Media.

Uroš Rojc

Ustanovitelj, snemalec in strateški mislec

Nazar Spodanchuk

Snemalec in montažer.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram